Like ons op: Facebook
 

Ben jij dit?

Mannen die kiezen voor het Centrum voor Mindfulness Alkmaar zijn drukbezette professionals en (zelfstandig) ondernemers. Ze hebben een vol leven en veel verplichtingen, in hun werk en thuis. 

Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze nuchter zijn. Van het type: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Het zijn mannen van de inhoud, van structuur en duidelijke doelen.

Ze willen kwaliteit leveren en zetten zich daar voor 200% voor in. De meesten noemen zichzelf perfectionistisch.

Ze werken graag zelfstandig. Dan kunnen ze hun werk zo aan pakken zoals ze zelf willen. Je hoeft ze echt niet steeds op de vingers te kijken: als ze iets beloven, dan doen ze het ook.

Het zijn doorzetters. Als ze ergens in geloven, dan gaan ze ervoor. Wanneer anderen beweren dat 'het wel niet zal kunnen' is dit juist een trigger om de schouders eronder te zetten.

Ze zijn belangstellend en kunnen goed luisteren. In vergaderingen en overleggen zijn ze zeker niet haantje de voorste. Maar als ze iets zeggen, dan gaat het ook ergens over. 

Ze zijn leergierig en hebben een groot gevoel van verantwoordelijkheid voor hun persoonlijke groei en voor de groei van hun carrière of bedrijf. En ze zijn bereid daarin te investeren. 

Hun gezin is hun alles. Ze zijn trots op hun vrouw en kinderen en willen het allerbeste voor hen. Daarom werken mijn klanten hard aan een succesvolle carrièrre of een gezond eigen bedrijf om dat voor elkaar te krijgen (en te houden).

Dit zijn de vragen die cursisten hebben als ze bij ons komen

Herken jij jezelf in de omschrijving op deze pagina?

Herkenbaar? En ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Op de pagina Trainingen vind je een overzicht van alle basis- en vervolgcursussen.

Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Gewoon even bellen (06-14347331) of mailen (contact@centrumvoormindfulnessalkmaar.nl).

Wat cursisten zeggen

"Heidi is een ideale trainer voor mannen. Je hoeft je bij haar niet beter voor te doen dan je bent, je kan gewoon jezelf zijn.

Ze heeft een helder verhaal. Daardoor snap je meteen hoe het van binnen werkt als je gestrest bent en wil je gelijk aan de slag. Ik zit nu lekkerder in mijn vel en doe veel meer mijn eigen ding."
  Jack, ondernemer

Lees hier meer ervaringen


Contact

Centrum voor Mindfulness Alkmaar
Postadres:
G. van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01