Like ons op: Facebook
 

Mindfulness bij Burn-Out en Re-integratie

Praktische aanpak voor herstel + terugkeer naar werk


PRIVÉ TRAINING
 
Leer in 7 stappen de vaardigheden waarmee je uitrust, meer energie krijgt en je werk stap voor stap weer kan hervatten of uitbreiden bij je huidige werkgever.

Ook zeer geschikt voor ondernemers en zzp-ers.

Ben jij een betrokken en verantwoordelijke man en heb je je jarenlang meer dan 100% ingezet? En merk je nu dat dit je opbreekt?

Dan is deze privé training Mindfulness bij Burn-Out & Re-Integratie echt iets voor jou. In 7 stappen werk je van burn-out naar herstel en terugkeer in je werk.

Wat levert dit 1-op-1 traject je op?

Kortom: je hebt weer controle over je situatie en neemt daarmee stap voor stap de regie in je reïntegratieproces. 

Waarom is dit belangrijk voor je werkgever?


KOSTEN VAN ZIEKTEVERZUIM DOOR CHRONISCHE STRESS EN BURN-OUT

1 op de 6 werknemers heeft last van stress- en burn-out klachten. Een deel daarvan komt langdurig ziek thuis te zitten, gemiddeld wel 250 dagen. Dat kost geld. Wel € 60.000 per zieke werknemer volgens berekeningen van het CBS, TNO en ArboNed. Terwijl de extra kosten van iemand vervangen hierin nog niet eens zijn meegenomen...

Dankzij de training sta ik steviger in mijn schoenen en heb ik thuis en in mijn werk weer de rust en focus terug die ik zocht na mijn burn-out. Na de cognitieve therapie die ik eerder deed, had ik aanvullend behoefte aan enkele praktische handvatten die ik makkelijk in het dagelijks leven (en op het werk) kan inzetten. Heidi reikte die praktische tools aan.

Hierdoor heb ik eindelijk de structuur in mijn werk terug waar ik zo'n behoefte aan heb als het druk is. Ook weet ik nu hoe ik korte escapes kan inbouwen als ik overprikkeld raak en delegeer ik taken makkelijker i.p.v. alles zelf te doen. 

Mindfulness was hierbij echt een toegevoegde waarde. Ik weet zeker dat ik zonder mindfulness nooit dezelfde resultaten had geboekt.

- Torsten, eindredacteur - 


Hoe ziet dit traject er praktisch uit?

Locatie

Centrum voor Mindfulness Alkmaar, Westerweg 14 in Alkmaar.

Start

Data en tijden in overleg, zodat we rekening kunnen houden met jouw energieniveau.

Investering

Dit verschilt. De kosten zijn o.a. afhankelijk van welke steun of begeleiding je al hebt gehad om voorbij je burn-out te komen. Daarom hoor ik graag eerst waar je nu staat en wat je met het traject wilt bereiken.

Als je samen met mij aan de slag wilt – en we hebben een klik – dan vertel ik je hoe dit sparring traject er voor jou uit gaat zien en welke investering dat van je vraagt.

Kennismaken

Heb je interesse in dit 1-op-1 programma? Laten we dan eerst persoonlijk kennismaken (telefonisch via 06-14347331 of tijdens een wandeling in het duingebied bij Heemskerk). Samen onderzoeken we of dit persoonlijke traject past bij jou en je vraag.

En wil je daarna met mij aan de slag, dan plannen we de eerste sparsessie in.

Vragen?

Heb je eerst meer informatie nodig? Neem contact op met trainer Heidi Does voor vragen of het maken van een kennismakingsafspraak.

1-op-1 traject

  • Persoonlijke aandacht
  • Praktische handvatten
  • Concreet aan de slagPraktische info

Start

Data en tijden in overleg, zodat we rekening kunnen houden met jouw energieniveau.

Locatie

Centrum voor Mindfulness Alkmaar
Westerweg 14, 1815 DE Alkmaar

Je trainer

Heidi Does is senior mindfulness trainer bij het Centrum voor Mindfulness Alkmaar en ingeschreven in het register van de Vereniging van Mindfulness Trainers in Nederland (VMBN, hoogste categorie).

Heidi Does, stress specialist voor mannen

Kennismaken

Interesse? Of heb je nog vragen? Bel 06-14347331 of stuur een mail voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Centrum voor Mindfulness Alkmaar
Postadres:
G. van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01