Like ons op: Facebook
 

Trainingen

mindfulness cursus Alkmaar

Wil je graag persoonlijk overleggen voor je je aanmeldt voor een training? Neem gerust even contact op via 06-14347331 of stuur een e-mail. Ook bij interesse in het in-company aanbod.   

Groepstrainingen

Mindfulness basiscursus voor Mannen en Vrouwen

Leer met praktische handvatten de basis mindfulness vaardigheden die nodig zijn om weer rust, grip en balans in je leven en werk te ervaren.

Mindfulness voor Mannen

Leer in een men-only groep met praktische handvatten de basis mindfulness vaardigheden die nodig zijn om weer rust, grip en balans in je leven en werk te ervaren.

Van Zelfkritiek naar Zelfcompassie

Leer hoe je losser komt van perfectionisme en zelfkritiek, zodat je ongeacht je prestaties tevreden kan zijn met wie je bent en wat je doet. 

Individuele trajecten

Mindfulness en je Sterke Punten 1:1

Voor professionals die meer impact, plezier en voldoening willen ervaren in hun werk door op een ontspannen manier hun natuurlijke sterke punten te ontdekken en benutten. 

Oersterk in je Werk 1:1

Leer hoe je losser komt van perfectionisme veroorzaakt door 'ladderen' en ontdek hoe je in je werk ontspannen succesvol kan zijn door je natuurlijke ladderkracht te gaan benutten.

Mindfulness bij Burn-out en Re-integratie 1:1

Leer in 7 stappen de vaardigheden om te herstellen van je burn-out, zodat je stap voor stap weer je werk kan hervatten of je uren kan uitbreiden bij je huidige werkgever.

Voor bedrijven

Eyeopeners en trainingen voor organisaties die de switch willen maken van enkel curatief handelen bij uitval naar preventieve ondersteuning voor medewerkers die druk en spanning beter mogen leren hanteren.

Agenda

Bekijk de actuele startdata van de trainingen.

Accreditatie cat. 1 door:

 


Contact

Centrum voor Mindfulness Alkmaar
Postadres:
G. van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01