Like ons op: Facebook
 

Trainingen

mindfulness cursus Alkmaar

Wil je graag persoonlijk overleggen voor je je aanmeldt voor een training? Neem gerust even contact op via 06-14347331 of stuur een e-mail. Ook bij interesse in het in-company aanbod.   

Groepstrainingen

Mindfulness in je Werk

Leer met praktische handvatten de basis mindfulness vaardigheden die nodig zijn om weer rust, focus en gemak in je werk te ervaren.

Zelfcompassie in je Werk

In deze training leer je hoe je losser komt van perfectionisme, zelfkritiek en de stress die daarmee gepaard gaat. 

Individuele training en coaching

Voor kennisprofessonals met werkgerelateerde stressklachten die de voorkeur geven aan 1-op-1 begeleiding op basis van mindfulness en zelfcompassie.

Interesse? Bel me gerust via 06-14347331 of stuur een e-mail voor een telefonisch verkennend gesprek. Je hoort mijn stem en kan je vragen stellen. Samen kijken we waar je nu staat en wat nodig is om weer ontspannen sterk in je werk te staan.  Zo polsen we over en weer of een coaching traject bij mij een oplossing is die past bij jou en je vraag. En of we met elkaar in zee zullen gaan. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. 

Voor bedrijven

Inspiratiesessies en trainingen voor organisaties die hun medewerkers op een laagdrempelige manier willen laten kennismaken met mindfulness training.  

Agenda

Bekijk de actuele startdata van de trainingen.

Accreditatie cat. 1 door:

 


Contact

Centrum voor Mindfulness Alkmaar
Postadres:
G. van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01