Like ons op: Facebook
 

Trainer Heidi Does

Helpt professionals voorbij drukte, onrust en stress

Heidi Does, trainer Centrum voor Mindfulness AlkmaarHeidi is oprichter en senior mindfulness trainer van het Centrum voor Mindfulness Alkmaar. Ze is post-HBO gecertificeerd en ingeschreven in het register van de beroepsvereniging van mindfulnesstrainers in Nederland en België (VMBN, hoogste categorie). Ook is zij MiO-geaccrediteerd trainer (Mindfulness in Organisaties).

Heidi staat bekend om haar nuchtere kijk op mindfulness. Ze vindt het een uitdaging om nuchtere professionals en ondernemers met stressklachten concrete handvatten te geven waarmee ze dagelijkse spanning en drukte met meer gemak te gaan hanteren. Zodat ze weer rust, plezier en voldoening ervaren in de dingen die ze doen. Thuis en in hun werk. 

In een 25 jaar lange carrière als projectleider in het internationale bedrijfsleven waren spanning en druk vaak aan de orde van de dag. Door reorganisaties, de veelheid aan projecten, prestatiedruk of gewoon door alledaagse sleur. Daardoor worstelde ik flink om werk en privé in balans te houden. 

Tot ik mindfulness begon te beoefenen en mijn aandacht leerde focussen op het hier en nu. Ik kan me nu beter concentreren, kan meer relativeren en ben creatiever in het vinden van oplossingen. Ook valt het me gemakkelijker om mijn grenzen aan te geven, waardoor ik mijn energie kan richten op dingen die er toe doen. Maar bovenal durf ik nu mezelf te zijn, wat een positieve weerslag heeft op mijn daadkracht en (werk)relaties. 

Mijn credo is: leer je aandacht managen i.p.v. je tijd. Zodat je alle tijd en energie krijgt voor die activiteiten die er echt toe doen voor jou. En die je plezier en voldoening geven. Met de mensen die je dierbaar zijn.

Mijn trainingen begeleid ik vanuit mijn jarenlange praktijkervaring op de werkvloer en als ondernemer. Dat blijkt te werken. Met veel enthousiasme zie ik hoe cursisten in korte tijd enorme stappen maken en een goede balans vinden tussen werk en privé. Dankzij praktische oefeningen, duidelijke feedback en een no-nonsense aanpak. 


Ervaringen van cursisten

Ben je benieuwd naar wat cursisten over Heidi en de trainingen zeggen? Ga dan naar Ervaringen

Aanbod

Lees alles over het actuele trainingsaanbod bij Trainingen.

Contact

Centrum voor Mindfulness Alkmaar
Postadres:
G. van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01